گزارش توسعه فنی با تمرکز بر حضانت کلور

به نسخه هشتم گزارش پیشرفت فنی ما خوش آمدیدجایی که امروز مهندس نرم افزار کلور اقای João Beróni جزئیات حضانت کلور را با ما به اشتراک می گذارد.

”اگر شش ساعت به من فرصت دهید تا یک درخت را قطع کنم، من یک ساعت اول آن را برای تیز کردن تبر صرف خواهم کرد.”

Abraham Lincoln

این هفته من خیلی هیجان انگیز شده بودم! ما می خواهیم در پشت صحنه صرافی کلور که تاسیس شده است ، تبر تیز خود را با شما به اشتراک بگذاریم!

امروز من مرحله مهندس نرم افزار از گروه آزمایشگاه های کلور را در اینجا https://www.linkedin.com/in/beroni/)) به اشتراک می گذارم.

João جزئیات فنی مربوط به سرویس حضانت کلور را که قدرت صرافی کلور است را با ما در میان می گذارد.

حدس بزنید چیه؟ چرا این محصول حضانت را به عنوان یک سرویس برای عموم در دسترس قرار نمی دهیم؟ بله ، اکنون ما می خواهیم به یکی از جدیدترین محصولات خود در اکوسیستم کلور اشاره کنیم که هنوز در نقشه راه ما به اطلاع عموم نرسیده است. آیا این تعجب خوب است؟! بیایید از آن لذت ببریم!

خدمات متولی

سرویس حضانت یک شخص ثالث ارائه دهنده خدمات ذخیره سازی و امنیتی برای ارزهای ارز های رمزنگاری است. اینجا در کلور ما به سادگی کالای حضانت خود را Kustody می نامیم.

Kustody چیست؟

Kustody روش کلور برای ایجاد یک سرویس حضوری است که با سرویس های خرد و معماری امنیتی بالا ساخته شده است و امنیت کلید خصوصی کاربر را فراهم می کند.

ویژگی

در مقایسه با برنامه کلور والت، Kustody این امکان را خواهد داشت که چندین کاربر کیف پول یکسانی داشته باشند و تراکنش ها را بتوان به طور همزمان توسط چندین کاربر امضا کرد.

در ابتدا ما امضا چندین کاربره را در آف چین (خارج از زنجیره) برای تمام کوین ها خواهیم داشت.

بلاکچین چند امضایی به تدریج اجرا می شود و کلیه کوین ها و توکن های اصلی پشتیبانی شده توسط برنامه کلور والت نیز توسط Kustody پشتیبانی می شوند.

امنیت

معماری امنیتی آهنی(بالا) کاری است که با استفاده از Kustody تمام کلیدهای خصوصی را ایمن نگه می دارد.
کل سیستم امضا کننده فقط از طریق سرویس های داخلی قابل دسترسی است و کلیه ارتباطات داخلی با سرویس امضا کننده رمزگذاری شده است و از هر دو حمله از خارج یا داخل جلوگیری می کند.

بعلاوه هرگونه معامله ای که از طریق کیف پول های کاربر Kustody انجام می شود نیاز به تأیید صحیح مدیران آن دارد و تنظیمات سفارشی داخل کیف پول می تواند اقدامات امنیتی آن را بیشتر کند.

مستقل در صرافی کلور

یک کنجکاوی در مورد این پروژه این است که صرافی کلور از Kustody به عنوان یک سرویس برای رسیدگی به انواع فراخوانی و معاملات مرتبط با بلاکچین استفاده می کند.

همانطور که ما فرصتی دیدیم تا سرویس را دوباره طراحی کنیم تا یک پروژه کاملاً مستقل باشد و اکنون می توانید اولین نگاه به پروژه بیندازید، پروژه ای که بعدا در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

صفحه داشبورد والت

صفحه والت

امیدواریم از سلیقه خدمات Kustody لذت کافی را برده باشید.

با تشکر از کل تیم کلور برای تحویل بسیار ارزشمند در هفته گذشته!

بیایید پیشرفت هفته گذشته را در تیم های حضانت کلور، صرافی کلور ، والت سخت افزاری کلور و کلور والت مشاهده کنیم:

با تشکر از همه اعضای جامعه کلور برای بازخورد و پشتیبانی مداوم. ما واقعاً قدر این را می دانیم!

این رابطه صریح و صمیمانه بین جامعه و تیم کلورهمان چیزی است که پروژه کلور و جنبش کلور ما را از همه در فضای رمزنگاری جدا می کند. شما شگفت انگیز هستید!

با احترام
Bruno Campos
مدیر ارشد فناوری کلور