کلور اختاپوس کریپتو تهیه شده توسط بلاکچین مانکیز

پولسازی به سادگی و هوشمندانه . امروز تولید کننده محتوا blockchain monkeyz با انتشار یک ویدیو با شیرجه به کیف پول کلور به بررسی آن پرداخته است

این کیف پول درست مثل یک موجود زنده است ”,کلماتی بود که حدود 3 ماه پیش وقتی با آن درگیر شدم در ذهنم جاری شد Klever.io کیف پول .

اولین و مهمترین واقعیت این بود که من کلیدهای خصوصی خود را دریافت کردم. این برای ما بلاکچین مانکیز یک الزام است!

مورد بعدی صرافی هست که در نسخه آزمایشی راه اندازی شده است . در حال حاضر کاربران صبورانه منتظر راه اندازی صرافی هستند من از کیف پول کلور برای نگهداری رمز ارزهای خود استفاده می کنم

در واقع من قصد نداشتم در مورد کیف پول هیجان زده شوم به طور کلی ، اما هنگامی که بیشتر به اکوسیستم کلور فرو بروید ، دقیقاً خواهید دید آنچه من در مورد آن صحبت می کنم

Meet Klever.

در آخرین ویدیو بلاکچین مانکیز در یوتیوب مشخص می شود که چرا کلور یکی از زیبا ترین هاست اجرای کیف پول در بلاکچین و اینکه چرا ما آن را “اختاپوس کریپتو” می نامیم.

ویدیوی کامل را از لینک زیر ببینید :

از ادغام کلور با sys coin فریاد شادی سر میدهم از این به بعد کلور تبدیل میشود به کیف پول اصلی sys coin در تلفن های همراه . لیست صرافی هایی که در حال اضافه کردن کلور برای مبادله هستند به سرعت درحال افزایش است و هیچ نشانه ای از توقف در آن دیده نمیشود

گفتید اسم برنامه چیه؟

اون کلور هست

ویدیو & نوشته شده توسط بلاکچین مانکیز

توییتر : @blockchainmkyz

کانال یوتیوب : بلاکچین مانکیز